Hoppa till innehållet

Nedanstående gäller tills vidare

Vi har siktet inställt mot att återgå till mer normala förhållanden från och med 29 september. Till visningar och evenemang med start 29 september kan du köpa biljetter till normala förutsättningar gällande avstånd och placering.

Vid eventuell förlängning av restriktionerna kommer vi att försöka ersätta redan köpta biljetter genom fler visningstillfällen. Mer information får du som köpt biljett om och när den utvecklingen sker.

Informationen du hittar på den här sidan gäller tills vidare, men kan alltså komma att ändras med kort varsel. Du är välkommen att i första hand kontakta oss via mejl med dina frågor om hur vi gör avseende smittskydd och smittspridning av coronaviruset, covid-19.

Rullstolsplatser

Ibland kan rullstolsplatser bli blockerade automatiskt. Har du eller någon annan i ditt sällskap behov av att boka rullstolsplats, kontakta oss direkt så löser vi det. Vi ber om ursäkt för besväret!

Här kan du se alla åtgärder vi vidtagit sen mars 2020.

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med information om kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden

Fyll i din e-postadress här och var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Tillgänglighet

På sidan Tillgänglighet har vi samlat information om de anpassningar som vi gör för att du ska kunna delta på lika villkor

Läs mer om anpassningarna här

Om ditt köp

Biljett till andras evenemang kan inte betalas med våra presentkort. Presentkort från andra biografer (exempelvis Filmstaden) kan inte användas hos oss på Folkets Hus Boden.

Har du frågor om återköp av biljetter? Klicka här för att se alla våra köpvillkor.

By Formsmedjan. Powered by Yago