Hoppa till innehållet

Information till besökare med anledning av Coronaviruset.

Det finns fortfarande en allmän risk för smittspridning av coronaviruset, covid-19. På den här sidan samlar vi all information till besökare.

Vi gör allt vi kan för att minska smittspridningen i samband med biovisning och evenemang. Det viktigaste du kan göra är att stanna hemma om du haft eller har symtom på sjukdom. Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen!

Läs mer på Vårdguiden, 1177
https://www.1177.se/…/covid-19-coronavirus/

Läs mer på Folkhälsomyndigheten
https://www.folkhalsomyndigheten.se/…/covid-19/

Läs mer på Region Norrbotten
https://www.norrbotten.se/.../Information-om-nya-coronaviruset/

Vad behöver jag som besökare veta?

På plats hittar du informationsskyltar, hjälpsam personal och gott om handsprit. Följ markeringar och instruktioner, håll avstånd till andra sällskap och fråga oss om du undrar något.

Öppettider och svarstider
  • Biljettkassan är öppen 30 minuter innan visning, annars stängd
  • Växel är tills vidare stängd och svarstider för mejl kan vara längre än normalt
  • Personalen är korttidspermitterad, därför är bemanningen lägre än normalt
Biljetter och återköp
  • Biljetter till teater och andra föreställningar: Kontakta arrangören direkt
  • Biobiljetter återköps som vanligt tills vidare
  • Endast förköp tillåts vid bio
  • På förfrågan förlänger vi giltiga presentkort med utgångsdatum senast 2021-05-28 med ett år

Här kan du se alla åtgärder vi vidtagit sen mars 2020.

Foajé

I vår foajé får 10 personer vistas samtidigt. Vi har tagit bort många sittplatser för att minska trängsel. När du besöker oss är det bra om du är extra uppmärksam på dina medbesökare, bereder plats för dem och rör dig vidare genom rummet. När du tagit hand om ditt ärende i vår biljettkassa, rör dig vidare till din plats i salongen eller vänta om möjligt utomhus.

Salongen

Här ser du hur det ser ut när du bokar och köper biljett via hemsidan. Svarta prickar är blockerade platser. De gula och grå prickarna är platser du kan välja mellan.

Antal besökare är begränsade till 50 st och varje sällskap sitter i par om två och två. I salongen ryms det i normala fall 425 sittande besökare. Blockerade platser har vi tagit bort sätena på. Det här gör så att alla måste sitta med minst 1.5 meter till nästa sällskap.

Det finns med andra ord gott om plats att sitta utan att hamna nära andra besökare. Observera att det fortfarande är viktigt att hålla avstånd innan, under och efter själva visningen.

Platserna är numrerade. Notera numret på din biljett och sitt på den plats du köpt. Om du av någon anledning behöver byta plats kan du prata med oss som arbetar i insläppet till salongen.

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med information om kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden

Fyll i din e-postadress här och var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller telefonen (om du köper på hemsidan). Med anledning av pandemin går det just nu inte att boka och sedan hämta ut hos oss.

Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Tillgänglighet

På sidan Tillgänglighet har vi samlat information om de anpassningar som vi gör för att du ska kunna delta på lika villkor

Läs mer om anpassningarna här

Om ditt köp

Biljett till andras evenemang kan inte betalas med våra presentkort. Presentkort från andra biografer (exempelvis Filmstaden) kan inte användas hos oss på Folkets Hus Boden.

Har du frågor om återköp av biljetter? Klicka här för att se alla våra köpvillkor.

By Formsmedjan. Powered by Yago