Hoppa till innehållet

Grease.

  • Grease
Datum och mer information om visning kommer

Välkomna till det färgsprakande 50-talet! I mars 2022 intas nämligen Sagabiografen av brylkräm, vippiga kjolar och rock’n roll, i Musikgymnasiets uppsättning av musikalen Grease. Hitlåtarna kommer att rulla in på scenen, tillsammans med raggarbilar och rullskridskor, i en nostalgisk återblick till en tid fylld av framtidstro.

Musikalen utspelar sig 1958 på den fiktiva Rydell High School, där de välbekanta gängen Pink Ladies och T-birds gestaltar denna vitala och humoristiska hyllning till ungdomen och musiken. Vi bjuds på vänskap, rivalitet och tonårsdrömmar och i centrum står självklart det klassiska kärleksdramat mellan Sandy och Danny.

Musikalen Grease är skriven av Jim Jacobs och Warren Casey och hade premiär 1971 i Chicago. Den i dag kultförklarade filmen kom 1978 med John Travolta och Olivia Newton-John i huvudrollerna.

Ni hittar även dem på instagram, klicka här!

Information till dig med biljett till föreställning i mars

Om du köpt biljetter till en av föreställningarna i mars kan du återköpa dina biljetter hos oss och byta ut biljetten till de nya datumen. Undrar du hur man gör återköp? Läs mer längre ned på den här sidan. Kom ihåg att byta ut din biljett i god tid innan evenemanget startar.

Vanliga frågor

Hur återköper jag biljetter?

Så här återköper du biljetter

Skicka ett mejl till info@boden.fh.se med ditt namn, vad du vill att vi gör och det 10-siffriga referensnumret för hela köpet eller koden på biljetten som du vill återköpa. Om du hellre vill byta till ett annat datum eller föreställning går det i de allra flesta fall också bra.

Vid återköp av biljetter du köpt via hemsidan får du vanligtvis tillbaka pengarna på ditt bankkonto 3-5 bankdagar efter återköpet genomförs.

Du kan också ringa oss på 0921-18550 eller komma förbi under biljettkassans ordinarie öppettider så hjälper vi dig med ditt återköp. Kom ihåg att begära återköp i god tid innan evenemangsstart.

Biljetter till andras evenemang

Arrangörer som säljer biljetter eller tar entré till evenemang som äger rum i våra lokaler tar själva beslut om hur de vill göra med återköp. Hittar du inte information om återköp? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Klicka här för att se alla våra köpvillkor

När har ni öppet?

Våra ordinarie öppettider är tisdag till fredag, 15:00 - 18:00. Förutom det har vi alltid öppet 60 minuter innan biovisning och evenemang.

Startar filmen 16:00 kan du med andra ord köpa biljett, snacks och presentkort på plats från och med 15:00 till och med visningens start - oavsett veckodag.

Läs mer om ordinarie öppettider och avvikelser här

Pris 200 kr vuxen
150 kr ungdom (under 20)
Längd 2 tim 30 min
Inkl. paus


I rollerna

Musikgymnasiets elever

Öpnna kalendarium

Restriktioner tas bort 11 februari

Vi återgår till normal placering vid biovisning och evenemang från och med 11 februari.

Kom ihåg att du fortfarande bör stanna hemma om du har symtom på covid-19. Vuxna som inte har vaccinerat sig bör fortsatt undvika folksamlingar och trängsel inomhus.

Klicka här för att läsa mer

Ta paus i firandet.

Ge bort en stunds lugn och ro. Lika uppskattat av svärsonen som av familjens ständiga projektledare.

Läs mer om Presentkort

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Engagera dig för kulturen i Boden.

Vi tror på att möta nya idéer med nyfikenhet och entusiasm. Vill du jobba med oss? Är du nyfiken på hur man påverkar beslut? Vill du starta upp en ungdomsgrupp?

Läs mer och engagera dig!

By Formsmedjan. Powered by Yago