Hoppa till innehållet

Pridefesten med Melanie Wehbe.

  • Pridefesten med Melanie Wehbe
Datum och mer information om visning kommer
Om evenemanget

Det är dags för årets pridefest! Den här gången i lokalen Rondo (ingång Kungsgatan)

Denna fabulösa kväll gästas vi av ingen mindre än Melanie Wehbe och DJ Baex, vi sjunger karaoke och dansar tillsammans. Det finns möjlighet att köpa mat och dryck i lokalen.

Mer om Melanie

Melanie Wehbe är en svensk regnbågs- artist och låtskrivare. I maj tog hon in oss i ett nytt kapitel genom att släppa låten ’Like I Do’, den första singeln från hennes kommande debut EP och redan i juni får vi ta del av hennes nästa singel. Kalendern är bokad med liveframträdanden i både Sverige och Norge och senare i sommar släpper hon sin efterlängtade debut-EP.

Melanie förklarar EP:n som en musikalisk resa om att genom självacceptans hitta sin inre styrka och att kunna blomma ut som människa. Hela projektet släpps på eget skivbolag med ett handplockat team. Vi har tidigare sett henne på omslaget av QX och efter ett liveframträdande i Luleå så skrev Magnus Tosser från Norrbottens-kuriren att Melanie var ”en av landets bäst bevarade hemligheter och bästa talanger” (Källa: Kuriren 2019-06-15.)

Hennes emotionella klang, vackra melodier och hur hon bjuder in sin publik till hennes frizon och sedan lämnar dem fyllda med energi är några av faktorerna som får Melanie att sticka ut som artist. Melanie Wehbe är även en platina-säljande låtskrivare. Hennes katalog inkluderar två ettor på Spotify och tre radio-ettor. Hon har skrivit två låtar som tog sig hela vägen till Eurovision Song Contest samt två Idol-vinnarlåtar och just nu är hon aktuell som låtskrivare i både dansk och tysk radio.

Förköp entré till festen

Du kan förköpa entré här på hemsidan eller hos oss i kassan på Sagabiografen. Evenemanget är onumrerat då det är en fest.

Pris 100:-
(inkl. serviceavgift 25:-/biljett)
Lokal Rondo
Hitta till Rondo
 
Arrangör Boden Event och RFSL Luleå och norra Norrbottens län
Kulturpartner Folkets Hus Boden

Öpnna kalendarium

Kalendarium

Fri 1 Jul 19:00
Black Phone
Köp biljett
Sat 2 Jul 19:00
Elvis
Köp biljett
Wed 6 Jul 14:00
Lightyear
Köp biljett
Thu 7 Jul 19:00
Elvis
Köp biljett
Sat 9 Jul 14:00
Elvis
Köp biljett
Sat 20 Aug 19:00
Göta Kanal 4
Köp biljett
Sun 21 Aug 19:00
Bullet Train
Köp biljett
Fri 26 Aug 19:00
Göta Kanal 4
Köp biljett
Sat 27 Aug 16:00
Göta Kanal 4
Köp biljett
Sat 27 Aug 19:00
Bullet Train
Köp biljett
Sun 4 Sep 19:00
Göta Kanal 4
Köp biljett

Restriktioner tas bort 11 februari

Vi återgår till normal placering vid biovisning och evenemang från och med 11 februari.

Kom ihåg att du fortfarande bör stanna hemma om du har symtom på covid-19. Vuxna som inte har vaccinerat sig bör fortsatt undvika folksamlingar och trängsel inomhus.

Klicka här för att läsa mer

Ta paus i firandet.

Ge bort en stunds lugn och ro. Lika uppskattat av svärsonen som av familjens ständiga projektledare.

Läs mer om Presentkort

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Engagera dig för kulturen i Boden.

Vi tror på att möta nya idéer med nyfikenhet och entusiasm. Vill du jobba med oss? Är du nyfiken på hur man påverkar beslut? Vill du starta upp en ungdomsgrupp?

Läs mer och engagera dig!

By Formsmedjan. Powered by Yago