Hoppa till innehållet

Mira: Flickan från långt borta.

  • Mira: Flickan från långt borta
Datum
Laddar...
Om föreställningen

En kall vinterkväll knackar Flickan på dörren till en enslig liten stuga. Svea som bor där inne vill egentligen vara ensam, men bestämmer sig ändå för att öppna. Det är någonting med Flickan. Hon ser och är annorlunda. Hon skrattar och sjunger till synes utan anledning och talar ett språk som ingen verkar förstå. Det väcker något i Svea. En längtan att också få skratta och leka tillsammans med andra – det väcker en önskan om att höra till.

Detta är en visuellt vacker och poetisk liten musikteaterpärla där språket inte är det centrala, utan vad som händer mellan oss, och inom oss. Publiken får kliva in i en värld av nya möjligheter, och dansa ut i en förhoppningsvis ljusare verklighet.

Tal Svenska
Längd 45 min

Lokal Saga
Biljettsläpp
 Augusti
Målgrupp Barn/Familj
Genre Mim, teater

Arrangör Bodens Riksteaterförening
Samarrangör Bodens Energi AB

Öpnna kalendarium

Restriktioner tas bort 11 februari

Vi återgår till normal placering vid biovisning och evenemang från och med 11 februari.

Kom ihåg att du fortfarande bör stanna hemma om du har symtom på covid-19. Vuxna som inte har vaccinerat sig bör fortsatt undvika folksamlingar och trängsel inomhus.

Klicka här för att läsa mer

Ta paus i firandet.

Ge bort en stunds lugn och ro. Lika uppskattat av svärsonen som av familjens ständiga projektledare.

Läs mer om Presentkort

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Engagera dig för kulturen i Boden.

Vi tror på att möta nya idéer med nyfikenhet och entusiasm. Vill du jobba med oss? Är du nyfiken på hur man påverkar beslut? Vill du starta upp en ungdomsgrupp?

Läs mer och engagera dig!

By Formsmedjan. Powered by Yago