Hoppa till innehållet
4 juni 2021

Vad ser du först på bio i Boden?

Nu öppnar vi dörrarna för 50 besökare. Programmet är fullspäckat, coronaanpassningarna klara, personalen taggad och salongen nystädad och sval. Välkommen tillbaka till bio i Boden! Vad ser du först?

Veckans premiärer

Godzilla vs. Kong - Action

De två mäktigaste monsterna genom tiderna möts på bioduken i en episk kamp. Neon och bas utlovas - popcorn rekommenderas starkt. En film värd att upplevas på stora duken, med rejäl ljudanläggning, och ett värdigt sätt att göra comeback som biobesökare. Märks det att vi längtar?

Nomadland - Drama

Frances McDormand blev i och med Nomadland första kvinna att vinna Oscars-statyetter både för Bästa kvinnliga skådespelare och Producent i en och samma titel. Filmen har även vunnit kategorierna Regi (Cloé Zhao) och Bästa film. Perfekt för dig som önskar en lite mer lågmäld och finstämd upplevelse, mot bakgrunden av det vida landskapet i västra USA.

 The Conjuring - The Devil made me do it - Mysterie, skräck, thriller

The Conjuring: The Devil made me do it är en ryslig historia om terror, mord och okänd ondska som chockade till och med Ed och Lorraine Warren, som baseras på verkliga utredare av övernaturliga händelser i USA. Perfekt för dig som suktar efter terror i storformat.

Disney's Raya och den sista draken - Animerad, familjefilm

För länge sedan i fantasivärlden Kumandra, levde människor och drakar tillsammans i harmoni. Men när onda monster hotade landet offrade drakarna sig för att rädda mänskligheten. Följ med Raya när hon söker efter den sista draken i ett härligt och vackert äventyr för alla åldrar.

Missa inte

Sune - Uppdrag Midsommar - Komedi, svensk film, familjefilm

Lagom till midsommar bjuds vi in till Familjen Andersson och familjen Blixt midsommarfirande. Men precis innan de åker gör Sophie slut med Sune! Katastrofen är ett faktum. Sune bestämmer sig för att vinna tillbaka Sophie igen genom att fira en riktigt romantisk midsommar med henne – precis som mamma och pappa gjorde för 20 år sedan. Men allt går inte riktigt enligt planerna.

Hittar du inte något att se?

Visar vi film på fel tid, dag eller vill du se något helt annat än det vi visar? Kontakta oss med dina önskemål.

Visa alla filmer

23 januari 2022

Personalen tipsar #2.

Om man jobbar på en biograf så ser man rätt så mycket film. Eller hur var det nu med det? Jag har...

31 december 2021

Nyårskrönika 2022.

2021 har nått sitt slut. På Folkets Hus har vi hunnit med både lättade restriktioner och skärpta...

26 december 2021

Biljettsläpp till Riksteaterns vårföreställningar.

Bodens Riksteaterförening bjuder in till fin-fina föreställningar den här våren som kommer....

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - fyll i din e-postadress här och var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här

By Formsmedjan. Powered by Yago