Hoppa till innehållet
1 december 2021

Krav om vaccinintyg på bio.

Regeringen har fattat beslut om införande av vaccinationsintyg, även kallat vaccinbevis, för tillträde till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus från och med den 1 december 2021. Det här betyder att du som vill besöka våra visningar och andra evenemang ska ha hämtat aktuellt vaccinationsintyg till din mobil eller via blankett. Se även till att ha med din giltig fotolegitimation i insläppet.

Du kan hämta ditt vaccinationsintyg på: covidbevis.se

Blankett finns att hämta hos oss och på: Ehalsomyndigheten.se

Information om vaccinationsintyg

Riktlinjerna innebär att vid arrangemang med fler än 100 besökare måste du som biljettköpare kunna intyga att du är vaccinerad. Det gör du med hjälp av ett så kallat vaccinationsintyg. För tydlighet och vana inför julens premiärfilmer har vi på Folkets Hus Boden beslutat att följa riktlinjerna vid alla visningar och evenemang som vi själva arrangerar från och med 1 december och tills vidare. Det betyder att du behöver uppvisa intyg även om biovisningen har färre än 100 besökare.

Kontrollen sker i insläppet till salongen eller vår entré. För att ges entré till våra lokaler behöver besökare över 18 år visa upp giltlig legitimation tillsammans med giltigt vaccinationsintyg som bevisar att man är vaccinerad med minst 2 doser mot covid-19. Personer, som av medicinska skäl inte kan vaccinera sig, kan medges inträde mot uppvisande av läkarintyg.

När är jag fullvaccinerad?

Ett vaccinationsbevis är fullständigt när det visar dos 2 av 2 och när 14 dagar har gått efter att du fick den andra dosen.

Ett vaccinationsbevis som visar fler än 2 doser räknas som fullständigt, då behöver du inte vänta i 14 dagar efter sista dosen.

Källa: Covidbevis.se

Återköp av biljetter

Om du nekas inträde på grund av att du saknar giltigt intyg kan dina biljetter återköpas innan evenemangets start. Vad som gäller vid andras evenemang i våra lokaler ska gå att läsa på sidan för aktuellt evenemang.

Frågor och funderingar?

Vi finns här för att svara på dina frågor. De allra flesta dagarna mellan 11:00 och 18:00 per mejl och telefon. För biljetter köpta på plats kan du ändå kontakta oss så kölägger vi återköpet på distans.

Gör så här: Skicka ett mejl till info@boden.fh.se med namn, referensnummer, vilka biljetter det gäller (samtliga eller en del av köpet) och om du vill återbetala eller byta till ett annat datum. Kom ihåg att höra av dig innan evenemanget startar.

Biljetter som redan förfallit samt serviceavigt och presentkort återköpes i regel inte.

Tack för din förståelse och för ditt tålamod!
Personalen på Sagabiografen

23 januari 2022

Personalen tipsar #2.

Om man jobbar på en biograf så ser man rätt så mycket film. Eller hur var det nu med det? Jag har...

31 december 2021

Nyårskrönika 2022.

2021 har nått sitt slut. På Folkets Hus har vi hunnit med både lättade restriktioner och skärpta...

26 december 2021

Biljettsläpp till Riksteaterns vårföreställningar.

Bodens Riksteaterförening bjuder in till fin-fina föreställningar den här våren som kommer....

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - fyll i din e-postadress här och var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här

By Formsmedjan. Powered by Yago