Hoppa till innehållet

Minioner: Berättelsen om Gru.

  • Minioner: Berättelsen om Gru
  • Minioner: Berättelsen om Gru
  • Minioner: Berättelsen om Gru
Datum och mer information om visning kommer
Om filmen

I sommar kommer en ny film i den största animerade filmserien någonsin: Minioner! I Berättelsen om Gru får vi veta hur världens största superskurk först träffade sina ikoniska Minioner, skapade sin unika organisation och kämpade mot den mest ostoppbara kriminella styrka som någonsin samlats.

Långt innan han blev ondskans mästare, är Gru bara en 12-årig pojke i en förort på 1970-talet, med planer på att ta över världen från sin källare. Det går inte särskilt bra. Men när Gru träffar Minionerna, inklusive Kevin, Stuart, Bob, och Otto, slår den här oväntade familjen ihop sina krafter. Tillsammans bygger de sitt första hemliga gömställe, designar sina första vapen, och försöker genomföra sina första kupper.

Filmen är gjord av Minioner-seriens originalskapare och produceras av den visionäre Illumination-grundaren Chris Meledandri. För regin står filmserieskaparen Kyle Balda (Dumma Mej 3, Minioner) och det tunga 70-tals-soundtracket signeras den legendariske Grammy-vinnande musikproducenten Jack Antonoff.

Vi har hört att den innehåller mer spektakulär action än någon tidigare film i Illuminations historia och är full av franchisens typiskt helgalna humor. Ses på egen risk!

Pris 130:-
Åldersgräns Från 7 år
Tal Svenska
Undertext Svenska
Längd 1 tim 27 min

Genre Animerad familjefilm
Originaltitel Minions: The Rise of Gru

Se trailer

Öpnna kalendarium

Kalendarium

Fri 30 Sep 19:00
Smile
Köp biljett
Wed 5 Oct 19:00
Smile
Köp biljett
Fri 14 Oct 18:00
Kärleksbevis
Köp biljett
Fri 14 Oct 20:30
Halloween ends
Köp biljett
Sat 15 Oct 19:00
Kärleksbevis
Köp biljett
Sun 16 Oct 14:00
Kärleksbevis
Köp biljett
Sun 16 Oct 19:00
Halloween ends
Köp biljett
Tue 18 Oct 19:00
Kärleksbevis
Köp biljett
Mon 24 Oct 19:00
Beyond Words 7
Läs mer
Wed 30 Nov 14:00
Dagbio: Coda
Köp biljett

Engagera dig för kulturen i Boden.

Vi tror på att möta nya idéer med nyfikenhet och entusiasm. Vill du jobba med oss? Är du nyfiken på hur man påverkar beslut? Vill du starta upp en ungdomsgrupp?

Läs mer och engagera dig!

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Ta paus i firandet

Ge bort en stunds lugn och ro. Lika uppskattat av svärsonen som av familjens ständiga projektledare.

Läs mer om och köp Presentkort

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago