Hoppa till innehållet

Avvikande öppettider

Under maj har vi stängt med anledning av sjukdom. Innan evenemang och biovisningar har vi öppet som vanligt. Biljettkassan har följande avvikande öppettider:

17 maj: Stängd på grund av sjukdom

21 maj: Stängd på grund av sjukdom

28 maj: Stängd på grund av sjukdom

29 maj: Stängd på grund av uthyrning (abonnerad)

Vi ber om ursäkt för besväret. Vänligen kontakta oss via e-post med ditt ärende när vi har stängt dagtid, så återkommer vi så fort vi kan. I övrigt har vi öppet enligt ordinarie öppettider.

Ordinarie öppettider

Vi öppnar alltid vår kiosk 60 minuter innan filmvisning och evenemang i Saga - oavsett veckodag. Då kan du köpa både biljetter och snacks på plats.

Biljettkassa dagtid

Via huvudentrén till Sagabiografen på Drottninggatan 4 hittar du vår biljettkassa som är öppen dagtid för köp av biljetter och presentkort

Måndag   Stängt
Tisdag   15:00 - 18:00
Onsdag   15:00 - 18:00
Torsdag   15:00 - 18:00
Fredag   15:00 - 18:00
Lördag   Stängt
Söndag   Stängt

Tillgänglighet

På sidan Tillgänglighet har vi samlat information om de anpassningar som vi gör för att du ska kunna delta på lika villkor

Läs mer om anpassningarna här

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago