Hoppa till innehållet

Ta paus i firandet.

Ge bort en stunds lugn och ro i jul. Presentkort på bio är en perfekt ursäkt att ta igen sig en stund med gott samvete. Biobesöket är lika uppskattat av halvsyrran som av pappas nya kille och av familjens eviga projektledare.

Just nu kan du köpa en fin julpåse tillsammans med presentkortet. Priset är 200:- och uppåt - du väljer själv värde på presentkortet. Klappat, klart och sen kan du ta det lugnt hela vägen fram till påska'.

Om du köper dina presentkort i kassan får du dem utskrivna och i en presentkortsficka. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum (fr.om. 2023-11-23). De går att använda som betalning online och du behöver inte använda hela summan vid ett köp.

Du kan även köpa dina presentkort online, dygnet runt, genom vår webshop. Presentkortet levereras som en PDF, färdig att skriva ut hemma.

Köp presentkort online

 

Vilken summa ska jag välja?

Våra presentkort finns i olika belopp och kan användas som betalning för alla varor som vi säljer. I webshopen kan du se exempel på vad ett presentkort räcker till. Här är några fler exempel:

100:- Biljett till dagbio eller knattebio

130:- Biljett till premiärfilm (ordinarie pris)

400:- Biljett till premiärfilm för två personer med snacksmenyer

Om ditt köp

Biljett till andras evenemang kan inte betalas med våra presentkort. Presentkort från andra biografer (exempelvis Filmstaden) kan inte användas hos oss på Folkets Hus Boden.

Har du frågor om återköp av biljetter? Klicka här för att se alla våra köpvillkor.

Öppettider

Tisdag till fredag: 15:00 - 18:00
Lördag till måndag: Stängt

Vi öppnar alltid kiosken 60 minuter innan filmvisning och evenemang i Saga - oavsett veckodag. Då kan du köpa både biljetter och snacks på plats.

Klicka här för att se alla våra öppettider

Tillgänglighet

På sidan Tillgänglighet har vi samlat information om de anpassningar som vi gör för att du ska kunna delta på lika villkor

Läs mer om anpassningarna här

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago