Hoppa till innehållet

Huvudentré för besök

Sagabiografen
Drottninggatan 4
961 35, Boden

Biografens huvudentré ligger på gågatan, mitt i centrala Boden. Här hittar du även möteslokalen Forum och vårt kontor. Vid leverans kan framkomligheten vara svår.

Biografen är öppen under våra ordinarie öppettider, annars är den stängd. Kontakta oss om du har frågor kring varuleverans eller besök utanför ordinarie öppettider.

Visa öppettider

Rondo (föreningslokal)

Kungsgatan 51
961 35, Boden

Hiss finns via Tekniska förvaltningens entré på samma gata. Nyckel krävs vid hissoperation. Kontakta din förening för mer information och hjälp för att komma in i samband med aktiviteter i lokalen.

Läs mer om lokaler för föreningar

Postadress

Folkets Hus Boden
Box 43
961 21, Boden

Karta som visar Sagabiografen

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Tillgänglighet

På sidan Tillgänglighet har vi samlat information om de anpassningar som vi gör för att du ska kunna delta på lika villkor

Läs mer om anpassningarna här

Lokalbokning.

Konferens, scen, bio - behöver du någon att bolla med? Använd knappen för att skicka en förfrågan så hör vi av oss när det passar dig.

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago