Hoppa till innehållet

Köpvillkor

Serviceavgifter

Serviceavgift tillkommer när vi säljer biljetter till aktiviteter i våra lokaler för andra arrangörers räkning. I regel betalas inte serviceavgifter tillbaka vid återköp på grund av ånger.

Presentkort

Vi erbjuder presentkort till flera olika belopp. Du kan inte återlösa presentkort mot pengar, däremot kan du använda dem som betalning för allt som vi säljer i kiosk och kassa. Det vill säga biljetter, godis, läsk, fika, snacks m.m. Du väljer själv kombination av varor ur vårt ordinarie sortiment.

Om du köper dina presentkort i kassan får du dem utskrivna och i en liten presentkortsficka. Köper du via hemsidan får du dem levererade som en PDF, redo att skrivas ut.

Presentkorten gäller endast hos Folkets Hus Boden och vi tar ej emot presentkort från andra biografer (exempelvis SF). Giltighetstiden är 1 år från inköpsdatum.

Presenkort gäller endast som betalning för entré eller biljett till evenemang arrangerade av Folkets Hus Boden - exempelvis ordinarie biovisningar och Bodens Storbands konserter. De gäller inte som entré till Riksteaterföreningens teaterföreställningar. Avvikelser står på sidan för aktuellt evenemang.

Återköp

Vi accepterar återköp på grund av ånger eller förhinder. Återköp måste du göra innan visning och evenemang startat. Presentkort kan inte återköpas.

Tillvägagångssättet varierar beroende på om du köpt biljett via hemsidan eller på plats i en av våra biljettkassor.

Vid återköp av biljetter du köpt via hemsidan får du vanligtvis tillbaka pengarna på ditt bankkonto inom 3-5 bankdagar. Skicka ett mejl till info@boden.fh.se med den 10-siffriga koden för hela köpet eller biljetten som du vill återköpa.

Vid återköp av biljett köpt på plats får du presentkort tillbaka. Kontakta servicepersonalen på 0921-18550 eller info@boden.fh.se eller kom förbi under biljettkassans ordinarie öppettider så hjälper vi dig med ditt återköp.

Återköp på grund av ålderskontroll

Observera att du måste uppfylla minimunålder för aktuellt evenemang för att få komma in. Ålderskontrollen sker i samband med biljettkontroll, därför kan biljetter i vissa fall säljas till minderåriga. Var noga med att ha med legitimationen i insläppet. Skulle du behöva återköpa biljetten går det bra så länge det genomförs innan visningen har börjat - oavsett anledning.

Livsmedel (snacks och öppnade förpackningar av dryck, godispåsar med mera) återköpes inte.

Inställd föreställning

Hittills har vi kunnat återbetala eller ersätta alla inställda evenemang med biljetter till nya tillfällen. Vi eftersträvar att alltid kunna ersätta dig för de biljetter du köpt. Undantaget är inställningar på grund av omständigheter vi inte rår för: exempelvis smitta, krig, strejk eller andra kristillstånd utanför vår kontroll.

Andra arrangörer som säljer biljetter eller tar entré till evenemang som äger rum i våra lokaler tar själva beslut om hur de vill göra. Hittar du inte arrangörens kontaktuppgifter? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Information med anledning av covid-19 (coronaviruset)

Det viktigaste du kan göra är att hålla avstånd till dina medbesökare och stanna hemma vid förkylningssymptom.

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen!

Klicka här för att läsa mer

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med information om kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden

Fyll i din e-postadress här och var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago