Hoppa till innehållet

120 år av kultur och möten

Året var 1902. Anläggningen av Bodens Fästning hade precis startat och fackföreningarna ville hålla möten om arbetsmiljön för de som byggde fästningen. De fick inte nyttja några lokaler som redan fanns i Boden. Därför grundades Folkets Hus Boden - en förening som fixade lokaler så att arbetsrättsrörelsen kunde hålla sina möten.

Vi är helt medlemsägda och därför finns vi till för människorna i Boden. Om vi får pengar över återinvesteras de i våra verksamheter. Vi ser till så att orten har en prima premiärbiograf, ordnar allt som behövs för att människor ska kunna mötas och bistår föreningar i deras arrangemang.

Välkommen till huset där vi tillsammans gör plats för människor och möten som förändrar!

Läs mer här

Folkets Hus historia - Från 1902 till 2020

Bild: Bodens Kommuns bildarkiv

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

Tillgänglighet

På sidan Tillgänglighet har vi samlat information om de anpassningar som vi gör för att du ska kunna delta på lika villkor

Läs mer om anpassningarna här

Tillsammans i ett hus

Lokalen Rondo (gamla Folkan) har fått ett nytt upplägg. Du som är föreningsansluten hyr den för bara 400:- per tillfälle.

Klicka här för att läsa mer

Engagera dig för kulturen i Boden.

Vi tror på att möta nya idéer med nyfikenhet och entusiasm. Vill du jobba med oss? Är du nyfiken på hur man påverkar beslut? Vill du starta upp en ungdomsgrupp?

Läs mer och engagera dig!

By Formsmedjan. Powered by Yago