Hoppa till innehållet

Framkomlighet

Det finns nivåskillnader i våra entréer. I väntan på ombyggnation finns ramper utplacerade för arrangörer och ledsagare att lägga ut. De står precis innanför dörren där tröskeln eller nivåskillnaden finns. Om du är själv och behöver hjälp med att komma in via huvudentrén kan du ringa oss på 0921-185 50 så kommer vi och hjälper dig.

Huvudentré

Vår huvudentré hittar du på Drottninggatan 4 (Sagabiografen). För att komma till föreningslokalen Rondo behöver du gå in från Kungsgatan 51 - alltså från andra sidan huset. Samtliga etréer har dörröppnare som aktiveras genom knapptryck.

Toaletter

I våra lokaler finns toaletter nära till hands oavsett var du är. Toaletterna är bås med toalettstolar. Det finns även toaletter som är lite större rum med skötbord där en rullstol eller barnvagn får plats. Toaletterna är inte uppdelade efter kön utan neutrala.

Hiss

I Sagas foajé hittar du hiss till lokalerna på Drottninggatan. Hissen har automatiska dörrar och styrs genom att hålla inne hissens olika knappar.

Plan 0 - Kiosk, café och toaletter
Plan 1 - Biosalong, biljettkur
Plan 2 - Entré och foajé
Plan 3 - Forum och kontor

Rondo går att komma åt via hiss som finns i separat ingång. För att använda hissen går du in via Tekniska förvaltningen på Kungsgatan, cirka 25 m från Rondos huvudentré. Hissen kräver nyckel för att användas. Prata med din förening så hjälper de dig in i lokalen.

Foajé

Vi har sittplatser utplacerade för den som väntar på färdtjänst eller behöver hämta andan en stund.

Internet

Vi har ett wifi-nätverk som är öppet för alla besökare. Information om inloggning hittar du på plats i våra lokaler.

Parkering

P-hus Cedern ligger i anslutning till den del av Drottninggatan som är gågata och där du hittar vår huvudentré. P-huset är avgiftsbelagt och har platser avsedda för rörelsehindrade. Avståndet till entrén är cirka 200 m till fots.

Det finns gott om korttidsparkering på liknande avstånd till oss i centrala Boden. Exempelvis Kyrkgatan 45-47 och Sadelmakargatan 1 har platser reserverade för rörelsehindrade.

Språk och kommunikation

Vi strävar efter att hela tiden förenkla och förtydliga de texter och bilder vi använder. Vår målsättning är att det ska vara lätt för dig att hitta och förstå information. I de fall du inte hittar svaren själv finns vår personal tillgänglig på det sätt som passar dig bäst.

Alla som arbetar på Folkets Hus anpassar sitt språk efter ditt behov. Du ska alltid kunna fråga oss om något utan att känna dig dum.

Vi skyltar när det är praktiskt möjligt och relevant på fler språk än svenska och engelska.

Tillsammans i ett hus

Lokalen Rondo (gamla Folkan) har fått ett nytt upplägg. Du som är föreningsansluten hyr den för bara 200:- per tillfälle.

Klicka här för att läsa mer

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Engagera dig för kulturen i Boden.

Vi tror på att möta nya idéer med nyfikenhet och entusiasm. Vill du jobba med oss? Är du nyfiken på hur man påverkar beslut? Vill du starta upp en ungdomsgrupp?

Läs mer och engagera dig!

 

By Formsmedjan. Powered by Yago