Hoppa till innehållet

Lediga tjänster

Vill du arbeta med oss? Vi söker alltid dig som kan arbeta extra under kvällar och helger och vid behov.

Hör av dig om du tycker att det låter spännande med ett omväxlande arbete på en dynamisk plats, där du ena dagen kan bemanna en kiosk eller visa en film och andra dagen arbeta med riggning och rivning på scenen. Vi söker speciellt dig som är över 18 år, har ett stort tekniskt intresse och känsla för service och bemötande.

Tidigare erfarenhet är inte ett krav, men meriterande. Det är ett plus om du har vana av digital publicering och marknadsföring (nyhetsbrev, sociala medier och hemsidor).

Aktuella lediga tjänster

Servicepersonal - vikariat (Platsbanken)

Ladda ned annonsen som PDF-fil

Ansök genom att skicka ett mejl till fredrik@boden.fh.se med ditt namn + servicepersonal

Medlemskap i föreningen

Folkets Hus-föreningens medlemmar kallas för andelsägare just för att de äger en del av föreningen. Som medlem har du rösträtt vid årsmötet och styr på så vis Folkets Hus: Vilka som ska sitta i styrelsen, vad vi ska göra med mera.

Medlem kan man vara som privatperson eller som förening, företag och organisation. En andel kostar 200:- och när du en gång löst medllemskap gäller det så länge du lever - oavsett om du vill vara med och påverka vid varje årsmöte eller bara hade tänkt stötta föreningen med en engångssumma.

Nominera till styrelsen

Styrelsen tar beslut mellan årsmötena på uppdrag av medlemmarna. Vet du någon som borde vara med i Folkets Hus styrelse? Skicka din nominering till: info@boden.fh.se Glöm inte att fråga om personen är intresserad!

Arrangera mera

Vill du att det ska hända något speciellt i huset? Hör av dig till oss så hjälps vi åt att hitta vägar framåt.

Som föreningsaktiv i Boden, med omnejd, kan du hyra våra lokaler till låga föreningspriser. Klicka här för att läsa mer om vad vi gör för föreningslivet i Boden.

Tillgänglighet

På sidan Tillgänglighet har vi samlat information om de anpassningar som vi gör för att du ska kunna delta på lika villkor

Läs mer om anpassningarna här

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

Tillsammans i ett hus

Lokalen Rondo (gamla Folkan) har fått ett nytt upplägg. Du som är föreningsansluten hyr den för bara 200:- per tillfälle.

Klicka här för att läsa mer

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago