Hoppa till innehållet

Servicepersonal, extra kvällar och helger

Gillar du att arbeta med människor och kultur mitt i händelsernas centrum?

I rollen som servicepersonal ligger fokus på kundbemötande då du dagligen möter kunder via mejl, telefon eller på plats. Biografverksamheten är den huvudsakliga delen av ditt arbete, i vilken du arbetar i kassa eller som salongsvärd. Utöver det kommer din arbetsdag att bestå av bland annat lokalvård, enklare administrativa arbetsuppgifter och att agera värd vid uthyrning av våra lokaler.

Vi söker dig som är minst 18 år och vill ha ett extrajobb vid sidan av exempelvis studier. Du får utbildning i våra arbetssätt och verktyg på plats. Vi ser gärna att du har intresse av kultur på fler sätt än som konsument – oavsett om det är teater, film, spel eller något däremellan.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. I våra lokaler är få dagar den andra lik och det är därför viktigt att du är flexibel och självständig. Tycker du om att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetssätt kommer du att trivas här.

Krav

  • För att söka tjänsten måste du vara över 18 år
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och i skrift
  • Vana av att arbeta med datorer och andra digitala hjälpmedel

Arbetstiden är till stor del förlagd till kvällar och helger. Möjligheter till omvandling till fast tjänst i framtiden finns. Ensamarbete förekommer, men arbete sker oftast två och två.

Så här ansöker du

Rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdag: 2024-08-31.

​​Skicka ansökan med personligt brev och CV till: fredrik@boden.fh.se. Märk ansökan med “Servicepersonal” och ditt namn.

Visa hela annonsen på Platsbanken

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

Tillsammans i ett hus

Lokalen Rondo (gamla Folkan) har fått ett nytt upplägg. Du som är föreningsansluten hyr den för bara 400:- per tillfälle.

Klicka här för att läsa mer

By Formsmedjan. Powered by Yago