Hoppa till innehållet

Barbie.

  • Barbie
  • Barbie
Datum och mer information om visning kommer

Att bo i Barbie Land innebär att vara en perfekt person på en perfekt plats. Så länge du inte går igenom en fullständig existentiell kris, det vill säga. Eller om du bara är en Ken. Barbie blir förvisad från Barbie Land på grund av sina imperfektioner. Då lär hon sig att det som gör henne annorlunda är också det som gör henne stark. 

Pris 130:-
Åldersgräns Från 7 år
Tal Engelska
Undertext Svenska
Längd 1 tim 54 min

Premiär Juli 2023
Genre Äventyr, komedi, familj

Regi Greta Gerwig
I rollerna Margot Robbie, Ryan Gosling, Michael Cera m.fl.

Se trailer

Öpnna kalendarium

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Om Folkets Hus

Vi finns till för människorna i Boden - därför ser vi till så att orten har en prima premiärbiograf, ordnar möten som förändrar och bistår föreningar i deras arrangemang

Läs mer om Folkets hus

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago