Hoppa till innehållet

Disney 100: Frost.

  • Disney 100: Frost
  • Disney 100: Frost
Datum och mer information om visning kommer

I samband med Disney 100 firandet släpper vi några av Disneys animerade klassiker.

Filmen Frost som släpptes 2013 blev en omedelbar succé och har fortsatt vara en av Disneys mest älskade animerade filmer. Filmen rankades som den högsta inkomsbringade animerade film fram tills Lejonkungen 2019 släpptes.

Prinsessan Anna ger sig ut på en magisk resa tillsammans med bergsmannen Kristoffer och ren Sven, för att hitta sin syster, snödrottningen Elsa. Anna måste hitta henne för att rädda kungariket från en förbannelse om evig vinter.

Pris 130:-
Åldersgräns Från 7 år
Tal Svenska
Längd 1 tim 42 min

Originaltitel: Frozen
Genre 
Animerad familjefilm

 

Se trailer

Öpnna kalendarium

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Om Folkets Hus

Vi finns till för människorna i Boden - därför ser vi till så att orten har en prima premiärbiograf, ordnar möten som förändrar och bistår föreningar i deras arrangemang

Läs mer om Folkets hus

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago