Hoppa till innehållet

Den förbjudna skogen.

  • Den förbjudna skogen
Datum och mer information om visning kommer

Barnföreställningen "Den förbjudna skogen" kommer till Boden! Ta med en picknickkorg så fikar vi tillsammans efter föreställningen. Föreställningen riktar sig till barn 4-6 år. 

Systrarna Saga och Sägne vet mycket väl att de inte får ta vägen genom skogen när de går hem från skolan. Ändå kan de inte motstå. För vad är det som gömmer sig långt där inne i skogen? Vad är det som sker där runt träden när mörkret faller? Vad händer egentligen när man är vilse i skogen och stigen är långt borta? Och vad ska en göra där i ensamheten?

I denna spännande saga kastas Sara och Sägne rakt in i ett oväntat äventyr där de träffar folktrons mest fruktade väsen: Näcken och Skogsfrun!

Vilken tur att de kan ta hjälp av publiken när allt känns hopplöst och vilset. Sagan om Saga och Sägne framförs av Trio Törn bestående av tre starka personligheter med rötterna i den svenska folkmusiken: Klara Källström, Petrus Dillner och Olof Kennemark. Med den ovanliga sättningen fiol, cello och nyckelharpa experimenterar de ständigt med instrumentens möjligheter och utmanar traditionen. De blandar färgglada melodier med fängslande harmonier, ohämmat sväng och improvisation – allt i en levande enhet. 

Trio Törn släppte sitt första album Debut sommaren 2018. Skivan hyllades bland annat av musikmagasinet Lira som skrev om en ”kombination av otroligt begåvade musiker” som presenterade ”kompositioner som inte är av denna värld”. Samma år mottog Trio Törn Kungl. Musikaliska Akademiens ensemblestipendium.

 

Besökarna uppmanas ta med picknickkorg

Längd Ca 1 timme

Arrangör BodenArr
Kulturpartner Folkets Hus Boden
Möjliggörare Norrbottensmusiken, ABF Norr Boden, Bodens kommun, Studio Maddez 

Plats Rondo
Riktar sig till barn 4-6 år
Pris 100:- för vuxna, gratis för barn under 8 år. 

Öpnna kalendarium

Kalendarium

Thu 25 Jul 19:00
Twisters
Köp biljett
Sat 3 Aug 16:30
Monster
Köp biljett
Sun 4 Aug 19:00
Twisters
Köp biljett
Fri 9 Aug 19:00
Borderlands
Köp biljett
Fri 9 Aug 22:00
Trap
Köp biljett
Sat 10 Aug 19:00
Borderlands
Köp biljett
Sun 11 Aug 16:30
Borderlands
Köp biljett
Wed 14 Aug 19:00
Alien: Romulus
Köp biljett
Fri 16 Aug 16:30
Borderlands
Köp biljett
Fri 16 Aug 19:00
Alien: Romulus
Köp biljett
Sat 17 Aug 21:00
Trap
Köp biljett
Wed 21 Aug 19:00
Alien: Romulus
Köp biljett
Fri 23 Aug 19:00
The Bikeriders
Köp biljett
Fri 23 Aug 21:30
Trap
Köp biljett
Sat 24 Aug 16:30
The Bikeriders
Köp biljett
Sat 24 Aug 19:00
Alien: Romulus
Köp biljett
Wed 28 Aug 19:00
The Bikeriders
Köp biljett
Fri 30 Aug 19:00
The Crow
Läs mer
Fri 13 Sep 19:00
Speak no evil
Läs mer
Thu 7 Nov 19:00
Hitta hem
Köp biljett

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Om Folkets Hus

Vi finns till för människorna i Boden - därför ser vi till så att orten har en prima premiärbiograf, ordnar möten som förändrar och bistår föreningar i deras arrangemang

Läs mer om Folkets hus

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago