Hoppa till innehållet

Nine Sparks Riots..

  • Nine Sparks Riots.
Datum och mer information om visning kommer
Om föreställningen

Nine Sparks Riots har gjort succé inte bara på streamingtjänster, med sina miljontals lyssningar, utan även i samarbete med Norrbotten Big Band. Nu öppnar de för ett nytt program med en blandning av gammalt och nyskrivet material.

– Ja, och den här gången blir arren köttigare, tyngre och med fler lager i blåset, berättar trombonisten Kristian Persson, som står som frontfigur, kompositör och arrangör för Nine Sparks Riots.

Förutom tyngdvikt i storbandets blås, lovar han en mix av hiphop och funk – allt i jazzig förpackning och förgyllt av bandets bägge vokalister Graciela Chin A Lois och Joanne Nugas mäktiga stämmor.

Joakim Milder, Norrbotten Big Bands konstnärlige ledare, om valet av just Kristian Persson:

– Kristian har tidigare skrivit en del arrangemang för Norrbotten Big Band, och bidrar med en lite annorlunda inriktning… Han har stor erfarenhet av att spela blåssektion i popsammanhang och skriver på ett sätt som verkligen entusiasmerar musikerna.

Det var i samband med förberedelserna inför en skolproduktion som Milder såg den påtagliga glädjen hos storbandet.

– Jag har nästan aldrig hört bandet låta så fantastiskt bra. Musikerna utstrålade en väldig lust att spela just den här musiken, och alla gick in med ett stort engagemang för att göra den rättvisa. Naturligtvis ville vi utvidga produktionen och göra den tillgängligt för fler lyssnare.

Nine Sparks Riots släppte sina första låtar år 2020 och nådde snabbt en bred publik lång utanför Sveriges gränser. Förra året gav de alltså, tillsammans med Norrbotten Big Band, en serie konserter vända till de yngre lyssnarna på landets hög- och gymnasieskolor.

Nu är det dags för den här produktionen att också få möta den vuxna, jazzfunktörstande publiken!

Tider

18.00 Restaurangen serverar serverar Tagliata på flankstek med ruccola, örtig tomat, kapriskräm, hyvlad grana padano och friterad potatis (glutenfri och låglaktos). Till barnen serveras hamburgare och pommes frites.
OBS! After workbiljett bokas senast 15 mars!

18.45 Insläpp för besökare med endast konsertbiljett

I baren kan du köpa dryck, fika och smörgås. Vid allergier eller specialkost, maila till info@bodenarr.se

Om biljettförsäljning

Biljetter kan förköpas via Tickster.com och på plats hos Folkets Hus Boden. Serviceavgift tillkommer vid köp på plats. För frågor om arrangemanget och dina biljetter, vänligen kontakta i första hand arrangören.

Vanliga frågor

Vad gäller vid bokning av rullstolsplatser till andras evenemang?

Riksteaterföreningen

Till Riksteaterföreningens föreställningar i Saga ingår ledsagarens biljett i priset för rullstolsplatsens biljett. Du behöver alltså inte boka eller skriva ut biljett till ledsagare. Vid frågor, vänligen kontakta Riksteaterföreningen via e-post: riksteatern.boden@gmail.com

Övriga arrangörer

Saknas information om rullstolsplatser vid evenemanget? Kontakta i första hand arrangören direkt. Arrangör ska stå angiven i spalten med detaljerad information på evenmangssidan. Kontaktuppgifter hittar du på arrangörens egna webbplats.

Läs mer på sidan Rullstolsplatser

Plats Restaurang Bodensia
Pris
After work och konsert: 375 kr
Konsert: 200 kr
Barn under 12 år: 80 kr
(exkl. serviceavgifter)

Arrangör BodenArr
Möjliggörare Bodensia, Norrbottensmusiken, ABF Norr, Bodens kommun, Studio Maddez

Öpnna kalendarium

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Om Folkets Hus

Vi finns till för människorna i Boden - därför ser vi till så att orten har en prima premiärbiograf, ordnar möten som förändrar och bistår föreningar i deras arrangemang

Läs mer om Folkets hus

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago