Hoppa till innehållet
Välkommen att uppleva Harry Potters magiska värld på bio Hösten 2023

100:- per film, 500:- för alla 8 filmer

Från 30 augusti och fram till 28 september kan du köpa ett filmpass vilket ger dig tillträde till alla 8 filmer här nedan. Ordinarie pris 800:-. För att nyttja erbjudandet: Välj "En magisk höst - filmpass (alla filmer)" när du köper biljett till Harry Potter och de vises sten. 

Stig in i den stora salen, vrid på din tidvändare och upplev den magiska historien om den unge trollkarlen Harry Potter på bio. Var inte en mugglare, ta en näve flampulver och kom till Saga. Tänk på allergiker och lämna gärna ugglan hemma. 

Sugen på att vinna en extra biobiljett till valfri visning? Eller känner du för att visa upp dina Harry Potter kunskaper? Här är din chans! Allt du behöver göra är att delta i våran quiz

Biljettsläpp 30 augusti 15:00

 

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Ta paus i firandet

Ge bort en stunds lugn och ro. Lika uppskattat av svärsonen som av familjens ständiga projektledare.

Läs mer om och köp Presentkort

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago