Hoppa till innehållet

The Hunger Games - The Ballad of Songbirds and Snakes.

 • The Hunger Games - The Ballad of Songbirds and Snakes
 • The Hunger Games - The Ballad of Songbirds and Snakes
 • The Hunger Games - The Ballad of Songbirds and Snakes
Datum och mer information om visning kommer

64 år innan Katniss Everdeen frivilligt anmälde sig till spelen, och årtionden innan Coriolanus Snow blev Panems tyranniske president följer vi en ung Coriolanus som är det sista hoppet för att återta sin släkts status, den en gång så stolta familjen Snow som har fallit ur nåd i efterkrigstidens huvudstad. Med sin försörjning hotad blir Snow motvilligt tilldelad rollen som mentor till Lucy Gray Baird, en hyllad kämpe från det fattiga District 12. När Lucy Grays charm fängslat publiken i Panem, ser Snow en möjlighet att förändra deras öden. När allt han har kämpat för står på spel, förenar Snow sig med Lucy Gray för att vända oddsen till deras fördel. Snow tvingas välja mellan det goda eller det onda, och ger sig ut i en kapplöpning mot tiden för att överleva och avslöja om han till slut kommer att bli en sångfågel eller en orm.

Vanliga frågor

Kan min förälder intyga att jag är 15 år?

Alla som är över 18 år ses som vuxna och kan därför följa med (ledsaga) minderåriga på bio. Var redo med legitimationen i insläppet.

Den som följer med kan vara en kompis eller ett storasyskon - det viktiga är att personen är över 18 år och att den följer med under hela visningen.

Du kan inte intyga din ålder genom att be personal prata med förälder i telefon. Du kan inte heller låta någon intyga ålder för att sen lämna dig ensam på visningen.

Läs mer om åldersgränser på bio

Vad gäller för åldersgränser på bio?

Åldersgränser på bio

 • Barntillåten
  Får ses av alla oavsett ålder
 • Från 7 år
  Får ses av alla i vuxet sällskap
 • Från 11 år
  Från 7 år i vuxet sällskap
 • Från 15 år
  Från 15 år utan vuxna. Från 11 år i vuxet sällskap.

I vuxet sällskap betyder att person över 18 år följer med (ledsagar) under hela visningen. Ha legitimation redo för att intyga din ålder när du ska se film hos oss med åldersgränsen från 15 år. Ålderskontroll genomförs i insläppet till salongen.

Läs mer om åldersgränser hos oss

Pris 130:-
Åldersgräns Från 15 år
Tal Engelska
Undertext Svenska
Längd 2 tim 37 min

Premiär Hösten 2023
Genre Äventyr, fantasy, drama

Regi Francis Lawrence
I rollerna Viola Davis, Rachel Zegler, Tom Blyth, Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Mackenzie Lansing, Peter Dinklage, Josh Andrés Rivera, Ashley Liao, Jerome Lance, Knox Gibson, Aamer Husain, Lilly Cooper, Nick Benson

Se trailer

Öpnna kalendarium

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Om Folkets Hus

Vi finns till för människorna i Boden - därför ser vi till så att orten har en prima premiärbiograf, ordnar möten som förändrar och bistår föreningar i deras arrangemang

Läs mer om Folkets hus

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago