Hoppa till innehållet

Demon Slayer.

 • Demon Slayer
 • Demon Slayer
Datum och mer information om visning kommer

I DEMON SLAYER: KIMETSU NO YAIBA – TO THE HASHIRA TRAINING ser vi för första gången på bio avsnitt 11 från The Swordsmith Village-berättelsen, som visar den avslutande hårda striden mellan Tanjiro och Upper Four demonen Hantengu och Nezukos triumf över solen. Det följs av avsnitt 1 av Hashira Training-berättelsen, som visar träningen som Hashira gör som förberedelse för den kommande slutstriden mot Muzan Kibutsuji, som visas för första gången.

Vanliga frågor

Vad gäller för åldersgränser på bio?

Åldersgränser på bio

 • Barntillåten
  Får ses av alla oavsett ålder
 • Från 7 år
  Får ses av alla i vuxet sällskap
 • Från 11 år
  Från 7 år i vuxet sällskap
 • Från 15 år
  Från 15 år utan vuxna. Från 11 år i vuxet sällskap.

I vuxet sällskap betyder att person över 18 år följer med (ledsagar) under hela visningen. Ha legitimation redo för att intyga din ålder när du ska se film hos oss med åldersgränsen från 15 år. Ålderskontroll genomförs i insläppet till salongen.

Läs mer om åldersgränser hos oss

Pris 130:-
Åldersgräns Från 11 år
Tal Japanska
Undertext Svenska
Längd 1 tim 44 min

Hela titeln
Demon Slayer : Kimetsu No Yaiba - To The Hashira Training
Genre
Action, animerad

Regi Haruo Sotozaki
I rollerna Natsuki Hanae. Hiro Shimono

Se trailer

Öpnna kalendarium

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Om Folkets Hus

Vi finns till för människorna i Boden - därför ser vi till så att orten har en prima premiärbiograf, ordnar möten som förändrar och bistår föreningar i deras arrangemang

Läs mer om Folkets hus

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago