Hoppa till innehållet

Greatest Hittills.

  • Greatest Hittills
Datum och mer information om visning kommer

Detta arrangemang har blivit omställt på grund av de nya restriktionerna.

För dig som köpt biljetter så finns mer information från Riksteatern här:

Uppdaterat 2022-01-10 21:21

10 januari kom information om nya restriktioner* från och med 12 januari. Detta påverkar dig då du köpt biljetter till Greatest hittills med Ronny Eriksson 13 januari. Enligt de nya kraven måste det vara ett avstånd på minst 1 meter mellan varje sällskap om max 8 personer. Det betyder två tomma stolar på varje sida om sällskapet och sittning på varannan rad. Då vi var nästintill fullsatta blir det omöjligt för oss att bara placera om publik. Därför måste vi göra enligt följande

  1. Ställa in det nuvarande evenemanget du kommer att återbetalas för redan köpta biljetter. Dessa biljetter kommer vara ogiltiga som entrébiljett.

Du som köpt biljetter via tickster behöver inte göra något, tickster administrerar allt, tänk dock på att det kan ta ett tag då samtliga av Sveriges arrangörer nu ställer in och om.

Du som köpt biljetter hos en återförsäljare, Folkets hus eller Turistcenter, vänder dig till det ställe du köpt ifrån.

  1. Vi öppnar ett nytt evenemang samma dag, tid och plats. Då kan du köpa nya biljetter med sittning efter rådande restriktioner. Föreställningen blir av men med färre i publiken.

Det kommer verkligen vara först till kvarn som gäller då det blir betydligt färre platser i salongen. Då Ronnys turné sedan länge är fullbokad går det tyvärr inte att få till fler speltillfällen denna gång.

Vi är hemskt ledsna för att detta påverkar dig. Men vi har inget annat val än att följa myndigheternas riktlinjer. Läs gärna mer på Folkhälsomyndigheten i länken nedan.

*Ytterligare regleringar för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus från 12 januari. Om antalet deltagare är fler än 50 ska vaccinationsbevis användas tillsammans med anvisad sittplats, max 8 per sällskap och avstånd mellan sällskapen.
Det nya arrangemanget är redan slutsålt!

Om vaccinationsintyg

Besökare till detta evenemang behöver uppvisa godkänt vaccinationspass & id-handling om de covid-restriktioner som införs 1 december 2021 gäller vid evenemanget.

Kontrollen genomför arrangören Bodens Riksteaterförening i insläppet till föreställningen.

Ronny Erikssons nya show: musik, satir och bekymrad ståupp!

Satiriker, pessimistkonsult, humanist. Låtskrivare, komiker, artist… Folkkäre Ronny Eriksson kan beskrivas på många sätt. Allt sedan sitt genombrott har han lyckats hålla ett järngrepp om såväl samtiden som sin publik. Nu turnerar han för femte gången med Riksteatern, det blir en musikalisk helkväll med satir, värme och bekymrad ståupp. Den nya showen består som titeln avslöjar av det hittills allra bästa!

Det blir en show med några av Ronny Erikssons bästa och mest älskade nummer och som alltid blir det också nyheter, händelser och reflektioner från spelorten, landet och världen.

Tillsammans med kapellmästare Benneth Fagerlund har Ronny gjort fyra bejublade turnéer med Riksteatern. Nu gör den omåttligt populära duon en ny show:

– Jag har skrivit några hundra låtar genom åren. Låtar om allt möjligt. Så ALLT är möjligt att den nya föreställningen handlar om, säger Ronny.

Ronny Eriksson är både humorist och humanist. En berättare med ett stort och bultande hjärta. På sitt alldeles eget vis uppmärksammar och genomskådar han orättvisor, maktförhållanden och allmän bullshit.

– Ronny har en förmåga att snappa upp fenomen och företeelser långt före andra ens har noterat dem, jag slutar aldrig att förundras över det, säger Benneth Fagerlund.

Vanliga frågor

Vad gäller vid vaccinationsintyg?

Från och med 1 december 2021 krävs att du har giltigt vaccinationsintyg. Se även till att ha med giltig legitimation. Kontrollen sker i insläppet

Barn och unga under 18 år behöver inte uppvisa vaccinationsintyg

Om du nekas inträde på grund av att du saknar intyg kan dina biljetter återköpas innan evenemangets start. Vad som gäller vid andras evenemang i våra lokaler går att läsa mer om på sidan för aktuellt evenemang.

Läs mer om vaccinationsintyg

Pris Ordinarie 300 kr
Medlem 250 kr
Tal Svenska
Längd 2 tim inkl. 20 min paus

Pausservering Nej

Medverkande Ronny Eriksson och Benneth Fagerlund

Producent Ett samarbete mellan Riksteatern och Satellite Live

Öpnna kalendarium

Kalendarium

Thu 25 Jul 19:00
Twisters
Köp biljett
Sat 3 Aug 16:30
Monster
Köp biljett
Sun 4 Aug 19:00
Twisters
Köp biljett
Fri 9 Aug 19:00
Borderlands
Köp biljett
Fri 9 Aug 22:00
Trap
Köp biljett
Sat 10 Aug 19:00
Borderlands
Köp biljett
Sun 11 Aug 16:30
Borderlands
Köp biljett
Wed 14 Aug 19:00
Alien: Romulus
Köp biljett
Fri 16 Aug 16:30
Borderlands
Köp biljett
Fri 16 Aug 19:00
Alien: Romulus
Köp biljett
Sat 17 Aug 21:00
Trap
Köp biljett
Wed 21 Aug 19:00
Alien: Romulus
Köp biljett
Fri 23 Aug 19:00
The Bikeriders
Köp biljett
Fri 23 Aug 21:30
Trap
Köp biljett
Sat 24 Aug 16:30
The Bikeriders
Köp biljett
Sat 24 Aug 19:00
Alien: Romulus
Köp biljett
Wed 28 Aug 19:00
The Bikeriders
Köp biljett
Fri 30 Aug 19:00
The Crow
Läs mer
Fri 13 Sep 19:00
Speak no evil
Läs mer
Thu 7 Nov 19:00
Hitta hem
Köp biljett

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

Inför ditt besök

Förköpta biljetter får du i handen (om du köper på plats) eller din e-postadress (om du köper på hemsidan). Vi har alltid kunnig personal på plats - säg till om du har frågor eller problem!

Undrar du något mer inför ditt besök? Läs svaren på våra vanligaste frågor och svar här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Om Folkets Hus

Vi finns till för människorna i Boden - därför ser vi till så att orten har en prima premiärbiograf, ordnar möten som förändrar och bistår föreningar i deras arrangemang

Läs mer om Folkets hus

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

By Formsmedjan. Powered by Yago