Hoppa till innehållet

Mötesplatser för alla

Med teknisk utrustning på topp och hjälpsam personal på plats kan fler arrangera och ta del av möten. Det tycker vi är bra!

Konferenser och föreläsningar för upp till 425 personer - i Folkets Hus ryms allt från stora kongressen och mässan till lilla föreningsmötet.

Saga

Kapacitet 425 st

Visa presentationen på bioduken eller bjud dina gäster på en filmvisning - det är enkelt att göra intryck i Saga! Du tar dig lätt vidare i huset till Quality Hotel Bodensia utan att ta på dig jackan.

Sagabiografen är en av Norrbottens främsta premiärsalonger och ortens mest välbesökta kulturella mötesplats. I ett rum med plats för 425 besökare blir ditt evenemang till en riktigt storslagen upplevelse.

Klicka här för att läsa mer om Saga

Forum

Kapacitet: 60 personer sittandes

Forum är vår mycket uppskattade och populära konferenslokal med fönster ut mot gågatan. För att komma till Forum går du in via vår huvudentré på Drottninggatan och det är även lätt att ansluta till Quality Hotel Bodensias restaurang som ligger på samma plan.

Klicka här för att läsa mer om Forum

Rondo

I Rondo (tidigare Folkan) har tiotusentals dans- och musikbesökare roat sig sedan 1966. Som föreningsansluten hyr du lokalen för bara 200:- per tillfälle.

På grund av sin storlek och unika planlösning passar Rondo även bra till mässor och temadagar med grupparbeten. Kontakta oss så tar vi fram ett prisförslag anpassat till din budget.

Läs mer om Förenings- och kulturliv

Lokalbokning.

Konferens, scen, bio - behöver du någon att bolla med? Använd knappen för att skicka en förfrågan så hör vi av oss när det passar dig.

Klicka här för att mejla oss

Restriktioner tas bort 11 februari

Vi återgår till normal placering vid biovisning och evenemang från och med 11 februari.

Kom ihåg att du fortfarande bör stanna hemma om du har symtom på covid-19. Vuxna som inte har vaccinerat sig bör fortsatt undvika folksamlingar och trängsel inomhus.

Klicka här för att läsa mer

Tillgänglighet

På sidan Tillgänglighet har vi samlat information om de anpassningar som vi gör för att du ska kunna delta på lika villkor

Läs mer om anpassningarna här

Ta paus i firandet.

Ge bort en stunds lugn och ro. Lika uppskattat av svärsonen som av familjens ständiga projektledare.

Läs mer om Presentkort

By Formsmedjan. Powered by Yago