Hoppa till innehållet
30 september 2021

Om bokningar och återköp

Första helgen efter restriktionerna släppts kan det kännas lite osäkert. Hur gjorde man egentligen för att boka biljett?

Just nu får vi många frågor. Här har vi samlat ihop information om biljetter, bokningar och återköp för att du ska kunna läsa i lugn och ro.

Hittar du inte svar på dina frågor? Ta en titt på vanliga frågor och svar. Inget där heller? Kontakta oss under biljettkassans öppettider på 0921-18550 eller info@boden.fh.se så hjälper vi dig.

Bokning av biljetter

Klicka på datumet för det evenemang du vill boka biljetter till. Du kommer nu skickas till vårt biljettsystem, Tickster. Är knappen grå kan det betyda att biljetter inte finns till försäljning (fri entré) eller att biljetter kommer läggas ut till försäljning senare.

I salongsvyn kan du välja att bli placerad automatiskt eller välja platser själv. Om platserna är lediga kommer du att kunna välja att boka eller köpa biljetter.

Vissa evenemang tillåter inte bokningar. Då kan du bara förköpa biljetter. Läs mer på evenemangets sida för att ta reda på vad som gäller för just det evenemang du vill besöka.

Bokade biljetter

Bokade biljetter måste hämtas ut på plats innan evenemangets start. Din boknings släpps automatiskt 1 minut innan evenemanget startar. Har du ångrat dig eller fått förhinder behöver du inte göra något mer med din bokning. Vill du meddela oss om förhinder, skicka gärna ett mejl!

Ifall du avbryter pågående bokning kommer sätena fortfarande vara blockerade. Det här gör biljettsystemet automatiskt för att det inte ska gå för flera att boka samma säten samtidigt. Efter 15 minuter släpps blockeringen. Du behöver inte göra något för att den ska släppas.

Förköpta biljetter

Förköpta biljetter får du i handen om du köpt dem hos oss på plats. Om du köpt biljetter på hemsidan får du dem i ett mejl till e-postadressen du angivit vid köpet.

Återköp av biljetter

Vi accepterar återköp på grund av ånger och förhinder. Oavsett anledning kan du alltid begära att vi återköper din biljett. För att vi ska acceptera återköpet krävs egentligen bara att du genomför det innan evenemanget startar.

Gör så här:

Biljett köpt i kassa

Kom förbi oss under biljettkassans ordnarie öppettider så återköper vi dina biljetter mot presentkort eller biljetter till ny visning. Du kan också kontakta oss om det gäller byte av datum. Ha biljettkod eller referensnumret redo.

Biljett köpt via hemsida

Skicka oss ett mejl med referensnummer (10 siffror, gäller hela köpet) eller biljettkod (10 siffror, gäller enskild biljett) samt hela ditt namn. Beskriv vad du vill att vi ska göra: återbetala eller byta datum.

I de allra flesta fall kan vi kölägga en återbetalning till bankkontot som användes vid köpet via vårt biljettsystem. Observera att det gäller biljetter köpta via Folketshusboden.se.

Hjälp finns att få!

För att du ska få snabb hjälp med biljettbokningar och återköp är det bäst att du ringer oss under biljettkassans ordinarie öppettider. Vi behöver nämligen ha en dator framför oss om vi ska kunna hjälpa dig.

Biljettkassans ordinarie öppettider är tisdag till fredag, 15:00 - 18:00. Förutom det har vi alltid öppet 60 minuter innan biovisning och evenemang. Ibland arbetar vi på scenen eller någon av våra andra lokaler innan 15:00. Tack för din förståelse och ditt tålamod.

Välkommen tillbaka till Saga och till oss!
Personalen

20 juni 2024

Sommaröppettider i biljettkassan.

Härliga sommar! I år håller vi biografen öppen hela sommaren med massor av fina visningar och...

10 juni 2024

Vi söker dig som vill bära tungt, jobba sent, göra skillnad.

Folkets Hus söker personal! Just nu söker vi dig som är över 18 år och som vill jobba extra vid...

5 juni 2024

Pressmeddelande: Inget semesterstängt på biografen i år. “Ska bli jättekul!”

I år är inte allt som vanligt på biografen i Boden. Det blir inte någon semesterstängning, men...

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago