Hoppa till innehållet
15 maj 2022

Äntligen sommarlov(sbio)!

Här på biografen längtar vi efter sommar och sol och allt det där som som hör till. Bada, grilla, cykla - sitta på en filt och göra ingenting. Men man kan inte hålla på och vara utomhus exakt hela sommaren. Därför har vi snickrat ihop något vi kallar för Sommarlovsbio.

Upplägget är enkelt: Extra visningar av alla heta sommarpremiärer fram tills vi stänger för personalens semester. Se vilken film du vill mellan 15 juni och 17 juli och samla stämplar! Här är några av filmerna att välja mellan (klicka på Evenemang >> Bio för att se alla visningar):

  • Elvis (Drama, musikbiografi)

Från och med den 15 juni delar vi ut stämpelkort på plats till alla (19 år eller yngre) som köpt en biljett.  Byt in dina stämplar mot fin-fina erbjudanden:

  • Andra besöket ger en utvald kioskvara utan kostnad
  • Tredje besöket ger halva priset på biobiljetten

Visa upp ditt stämpelkort i vår kiosk när du köper biljett så får du tillgång till erbjudandena. Du kan vara med och samla stämplar även om du köpt biljett via hemsidan. Visa bara upp biljetten för personalen så får du ett stämpelkort och kan ta del av erbjudandena.

Har du samlat två stämplar och vill nyttja rabatten som gäller vid tredje besöket? Då får du välja att boka dina biljetter och hämta ut på plats.

Bra grej va? Tyvärr får inte vuxna vara med och stämpla den här gången, men man kan ändå besöka oss som vanligt. Alla visningar är öppna för alla - extrainsatt sommarlovsbio eller inte!

Hjälp oss sprida ordet om sommarlovsbion. Dela landningssidan där du också kan läsa mer om villkoren:

Sommarlovsbio

Glad sommar och njut av filmen!
Personalen

27 mars 2024

Avvikande öppettider i april och maj 2024.

I påsk och kort därefter har vi ett par avvikelser i våra ordinarie öppettider för...

13 januari 2024

Sagan om februari

Den älskade filmtrilogin Sagan om Ringen kommer åter igen visas på vita duken på sagabiografen i...

19 november 2023

Ta paus i julstressen.

Stressar du över julklapparna? Tipset från oss är att ge bort en stunds lugn och ro i jul....

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago