Hoppa till innehållet
15 november 2022

Inställd föreställning

Tyvärr ställdes tisdagens föreställning av Sagan om Karl-Bertil Jonssons Julafton in på grund av sjukdom hos en i ensemblen. Resten av ensemblen bjöd de besökare som kom till Saga på en levande trailer med några sångnummer i salongen och Riksteaterföreningen bjöd på glögg och samkväm i foajén.

Under alla omständigheter blev det en trevlig kväll till slut. Men nu undrar kanske du som köpt biljett till föreställningen hur du ska göra. Jo, så här står det till med återköp och återbetalning:

Biljetter köpta via hemsidan kommer återbetalas av Tickster, du behöver inte göra något mer för att få dina pengar tillbaka. Mer information kommer att skickas ut per mejl.

Har du köpt biljett hos oss i kassan eller på Bodens Turistcenter? Då behöver du kontakta Bodens riksteaterförening på riksteatern.boden@gmail.com.

Vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande och önskar Norrbottensteatern välkomna tillbaka!

27 mars 2024

Avvikande öppettider i april och maj 2024.

I påsk och kort därefter har vi ett par avvikelser i våra ordinarie öppettider för...

13 januari 2024

Sagan om februari

Den älskade filmtrilogin Sagan om Ringen kommer åter igen visas på vita duken på sagabiografen i...

19 november 2023

Ta paus i julstressen.

Stressar du över julklapparna? Tipset från oss är att ge bort en stunds lugn och ro i jul....

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago