Hoppa till innehållet
26 februari 2023

Internationella kvinnodagen 8 mars på Sagabiografen

Den 8 mars är det internationella kvinnodagen. Under den dagen uppmärksammas ojämställdhet och kvinnors sämre livsvillkor på många platser i världen. Så även i Boden.

På Folkets Hus inleds uppmärksammandet av filmen Women talking där kvinnorna i en djupt religös grupp ställs inför valen att inte göra något, stanna och slåss eller lämna. Filmen startar 16.00.

Efter det så hälsar kvinnojouren Boden er välkomna till föreläsningen Se upp - här kommer mångfald! där komikern, författaren och föreläsaren Zinat Pirzadeh pratar om vikten att kunna prata om invanding och på så sätt ta tillbaka frågan för främlingsfientliga partier. Föreläsningen har fri entré men den som vill kan skänka valfri summa till Kvinnojouren Bodens arbete kan göra det via swish-nummer: 1233093044. Föreläsningen startar 19.00 

Varmt välkomna för att uppmärsamma denna viktiga dag!

 

12 juli 2023

En magisk höst på Saga

Den 28 september får Sagabiografen i Boden besök av Hogwarts skola för häxkonster och trolldom....

20 april 2023

Podtips!

Visst är det mysigt att lyssna på podcasts?Här på Folkets Hus så jobbar vi ofta även om vi inte...

24 mars 2023

Solen skiner in på Saga!

Estetprogrammet på Björknäsgymnasiet har under den här veckan intagit Sagateatern för att visa...

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago