Hoppa till innehållet
20 april 2023

Podtips!

Visst är det mysigt att lyssna på podcasts?
Här på Folkets Hus så jobbar vi ofta även om vi inte har öppet för kunder. Vi passar då på att städa, ställa iordning, poppa popcorn och andra uppgifter som tillåter oss att samtidigt lyssna på våra favoritpodcasts. 

Föreställ då att du städar salongen efter ännu en uppskattad visning av Super Mario Bros. Filmen och lyssnar på podden Puss och kram med Magnus Betnér och Henrik Nyblom efter deras superuppskattade besök på Sagateatern och de inleder podden med att berätta hur de hittar ner till orkesterdiket under scenen och kikar ut genom ventilationsluckorna i trappan som leder upp till scenen. Nästan så att man undrar om de står kvar där ännu medans du sopar stolsraderna.

Så om du var på bio samma dag som Puss och Kram besökte Boden så kan Magnus Betnér och Henrik Nyblom ha stått och kikat på just dig. Inte alla som kan skryta med det!

I podden lyfter både Betnér och Nyblom att det är dags att ta död på myten om att norrlänningar inte skrattar. Jag tror det är Magnus som säger något i stil med att den som säger att norrlänningar inte skrattar är en dålig komiker. För norrlänningar är bäst på att skratta.
Vi ser det som en inbjudan till andra ståuppare att boka in ett turnéstopp på Saga i Boden. För en sak är säker, efter att både Al Pitcher och Puss och kram drar fulla hus under denna vår så vet vi att Bodensare älskar stand-up.

In och lyssna på Puss och Kram. Du hittar avsnittet som spelades in i logerna på Sagateatern här

 

13 januari 2024

Sagan om februari

Den älskade filmtrilogin Sagan om Ringen kommer åter igen visas på vita duken på sagabiografen i...

19 november 2023

Ta paus i julstressen.

Stressar du över julklapparna? Tipset från oss är att ge bort en stunds lugn och ro i jul....

2 november 2023

Get over here!

It's that time of the year again. Get ready to dig your ugliest holiday sweater out of the closet...

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago