Hoppa till innehållet
20 april 2023

Podtips!

Visst är det mysigt att lyssna på podcasts?
Här på Folkets Hus så jobbar vi ofta även om vi inte har öppet för kunder. Vi passar då på att städa, ställa iordning, poppa popcorn och andra uppgifter som tillåter oss att samtidigt lyssna på våra favoritpodcasts. 

Föreställ då att du städar salongen efter ännu en uppskattad visning av Super Mario Bros. Filmen och lyssnar på podden Puss och kram med Magnus Betnér och Henrik Nyblom efter deras superuppskattade besök på Sagateatern och de inleder podden med att berätta hur de hittar ner till orkesterdiket under scenen och kikar ut genom ventilationsluckorna i trappan som leder upp till scenen. Nästan så att man undrar om de står kvar där ännu medans du sopar stolsraderna.

Så om du var på bio samma dag som Puss och Kram besökte Boden så kan Magnus Betnér och Henrik Nyblom ha stått och kikat på just dig. Inte alla som kan skryta med det!

I podden lyfter både Betnér och Nyblom att det är dags att ta död på myten om att norrlänningar inte skrattar. Jag tror det är Magnus som säger något i stil med att den som säger att norrlänningar inte skrattar är en dålig komiker. För norrlänningar är bäst på att skratta.
Vi ser det som en inbjudan till andra ståuppare att boka in ett turnéstopp på Saga i Boden. För en sak är säker, efter att både Al Pitcher och Puss och kram drar fulla hus under denna vår så vet vi att Bodensare älskar stand-up.

In och lyssna på Puss och Kram. Du hittar avsnittet som spelades in i logerna på Sagateatern här

 

10 juni 2024

Vi söker dig som vill bära tungt, jobba sent, göra skillnad.

Folkets Hus söker personal! Just nu söker vi dig som är över 18 år och som vill jobba extra vid...

5 juni 2024

Pressmeddelande: Inget semesterstängt på biografen i år. “Ska bli jättekul!”

I år är inte allt som vanligt på biografen i Boden. Det blir inte någon semesterstängning, men...

19 maj 2024

Lägre biljettpris för barn/ungdomar hela sommaren lång.

Soligt? Blä. För första gången på mer än 10 år håller biografen öppet hela sommaren och det firar...

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago