Hoppa till innehållet
22 juli 2023

Popcorn och hot-snacks är tyvärr slut (söndag den 23/7).

Ibland blir det inte riktigt som man planerat! Ska du se film på Saga imorgon, söndag? Ta med egna popcorn till biografen! #BYOP #bringyourownpopcorn

Roliga nyheter: Det är jättemånga som vill se på bio just nu - det går ju så bra filmer. Vi hade räknat med att popcornen skulle räcka till semesterstängningen på måndag.

Tråkiga nyheter: Det är nästan helt slut popcorn och hot-snacks. Så är snackset på bio ett måste - och det här tar såklart emot, men - ta med egna popcorn imorgon. Som tur är får du ju göra det på din lokala biograf!

Är sött, surt eller lakrits mer din grej? Vi kör köp 3 betala för 2 på allt godis imorgon som plåster på såren. Efter semestern har vi hunnit fylla på lagren igen. Vi försöker ha precis tillräckligt litet lager för att vi ska slänga så lite popcorn som möjligt.

Tack för din förståelse!

27 mars 2024

Avvikande öppettider i april och maj 2024.

I påsk och kort därefter har vi ett par avvikelser i våra ordinarie öppettider för...

13 januari 2024

Sagan om februari

Den älskade filmtrilogin Sagan om Ringen kommer åter igen visas på vita duken på sagabiografen i...

19 november 2023

Ta paus i julstressen.

Stressar du över julklapparna? Tipset från oss är att ge bort en stunds lugn och ro i jul....

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago