Hoppa till innehållet
19 november 2023

Ta paus i julstressen.

Stressar du över julklapparna? Tipset från oss är att ge bort en stunds lugn och ro i jul. Presentkort på bio är en perfekt ursäkt att ta igen sig en stund med gott samvete. Biobesöket är lika uppskattat av halvsyrran som av pappas nya kille.

Just nu kan du köpa en fin julpåse tillsammans med presentkortet. Priset är 200:- och uppåt - du väljer själv värde på presentkortet. Klappat, klart och sen kan du ta det lugnt hela vägen fram till påska'.

När du köper presentkort på plats får du det utskrivet och i en fin presentkortsficka som det står "God jul" på. Nytt för i år är att vi förlängt giltighetstiden till 2 år från inköpsdatumet. Gäller alla presentkort köpta från och med 26:e november.

Har vi stängt precis när du ska handla? Ingen fara. Du kan köpa dina presentkort online, dygnet runt, genom vår webshop. Presentkortet levereras som en PDF, färdig att skriva ut hemma. Tagga @folketshusboden om du vill dela med dig av din egenkomponerade julpåse!

God jul önskar vi i personalen på Folkets Hus

Läs mer om presentkort

27 mars 2024

Avvikande öppettider i april och maj 2024.

I påsk och kort därefter har vi ett par avvikelser i våra ordinarie öppettider för...

13 januari 2024

Sagan om februari

Den älskade filmtrilogin Sagan om Ringen kommer åter igen visas på vita duken på sagabiografen i...

2 november 2023

Get over here!

It's that time of the year again. Get ready to dig your ugliest holiday sweater out of the closet...

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago