Hoppa till innehållet
13 januari 2024

Sagan om februari

Den älskade filmtrilogin Sagan om Ringen kommer åter igen visas på vita duken på sagabiografen i Boden! Under februari kommer vi visa den förlängda verisionen av alla tre filmer om Frodo och hans vänner som kämpar mot fiender på deras resa för att förstöra ringen. 

Vi på Saga är glada att kunna erbjuda en sann bioupplevelse av Sagan om Ringen-trilogin till cineaster i Boden! Oavsett om du är ett gammalt fan som såg filmerna på bio när de först hade premiär eller om du vill se dem för första gången, så har du nu chansen att göra det tillsammans med oss.

Priset för en biljett är 130:-, men om du älskar filmerna lika mycket som vi gör och vet redan nu att du vill se alla, så erbjuder vi ett filmpass, där du kan köpa biljetter till alla tre filmer för 100:- styck.

Biljettbokning och mer information

27 mars 2024

Avvikande öppettider i april och maj 2024.

I påsk och kort därefter har vi ett par avvikelser i våra ordinarie öppettider för...

19 november 2023

Ta paus i julstressen.

Stressar du över julklapparna? Tipset från oss är att ge bort en stunds lugn och ro i jul....

2 november 2023

Get over here!

It's that time of the year again. Get ready to dig your ugliest holiday sweater out of the closet...

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago