Hoppa till innehållet
31 december 2021

Nyårskrönika 2022.

2021 har nått sitt slut. På Folkets Hus har vi hunnit med både lättade restriktioner och skärpta restriktioner under ett och samma halvår.

Vi har äntligen kirrat ny hemsida, några nya ansikten har anslutit till arbetslaget och vi har påbörjat ombyggnationen av Sagabiografens kiosk. En del av oss har börjat studera och andra har blivit föräldrar.

Förhandling av hyresavtal och uppdrag - tillsammans med en i allra högsta grad pågående pandemi - gör så att framtiden kan verka oviss. Ett som är säkert är att vi fortsätter leverera film, upplevelser och platser att mötas på så länge vi kan och så länge det behövs. Tillsammans i ett hus där alla får plats och bereds plats.

Har du besökt oss i jul och mellandagarna? TACK. Har du köpt biljetter och presentkort? TACK. Tack också till alla Bodens arrangörer - ni vet vilka ni är. Vi ser fram emot att ses igen 2022. ♥

Vi ser också fram emot att få besök av Ronny Eriksson, att Bodens Filmstudios visningar ska starta igen, nya visningar av dagbio och alla härliga träffar på hela Bodens föreningslokal, Rondo.

Har du inte hunnit göra bort det traditionsenliga julbesöket på biografen? Lugn. Visningarna av biofilm fortsätter till trettonhelgen och framåt. Här hittar du alla kommande visningar. Biljetterna till januaris premiärer släpps i dagarna som kommer.

En sista påminnelse innan vi vänder blad för den här gången:

Kom ihåg att höra av dig när du saknar något. Det kan vara en film, extra öppettider eller något till kiosken. Kanske ett arrangemang eller samarbete du vill se framöver. Ingen idé är för stor eller för liten.

Tillsammans gör vi Boden till en stad där man vill leva och bo!

Varma nyårshälsningar,
Personalen på Folkets Hus

10 juni 2024

Vi söker dig som vill bära tungt, jobba sent, göra skillnad.

Folkets Hus söker personal! Just nu söker vi dig som är över 18 år och som vill jobba extra vid...

5 juni 2024

Pressmeddelande: Inget semesterstängt på biografen i år. “Ska bli jättekul!”

I år är inte allt som vanligt på biografen i Boden. Det blir inte någon semesterstängning, men...

19 maj 2024

Lägre biljettpris för barn/ungdomar hela sommaren lång.

Soligt? Blä. För första gången på mer än 10 år håller biografen öppet hela sommaren och det firar...

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago