Hoppa till innehållet
29 september 2022

Kulturspäckad höst 2022

Hösten har svept in över Boden. Solklara hösttecken gör sig påminda. Vackra gula lövhögar runt träden, mysiga halsdukar har grävts fram från sina gömmor och Sagateatern fullkompligt bubblar av kultur att njuta av i höstrusket.

Oktober inleds med två arrangemang i våra lokaler. Inne på sagateatern hittar vi Skapa Dans där unga dansare runt om i länet visar upp egna koreografier och tävlar om en plats till riksfinalen i Hallunda. Samma dag på Forum startar BodenArrs kulturfestival Höstglöd - en vecka med överdrivet mycket kultur!

Inte långt efter Höstglöd gästar Bodens Riksteaterförening oss som arrangörer av Västerbottensteaterns föreställning Mira: Flickan från långt borta För att sedan avlösas av Bodens orkesterförenings årliga Storbandskonsert detta år backas storbandet upp av solisten Sharon Dyall.

Det kommer inte ens hinna gå ett dygn efter att storbandets sista toner klingar ut innan nästa akt tar över scenen. Nämligen Dans i Nords föreställning Beyond Words 7.

Nu måste vi väl ändå få andas ut en stund för att få smälta alla intryck? Absolut! Men inte allt för länge. För Bodens riksteaterförening bjuder även in till Karl-Bertil Jonssons jul under denna kulturhöst.

Och om inte ovan arrangemang vore nog så har vi ju inte ens nämnt alla biofilmer som rullar på som vanligt.

Om man ändå inte kan få nog av kultur så kan man även köpa biljetter till flera andra arrangemang i Boden då vi är ombud för såväl BodenArr och Bodens riksteaterförening. Så köp dina biljetter till Landsbygdsupproret i Harads eller Expedition livet med Anders Lundin på Bodensia hos oss.

 

27 mars 2024

Avvikande öppettider i april och maj 2024.

I påsk och kort därefter har vi ett par avvikelser i våra ordinarie öppettider för...

13 januari 2024

Sagan om februari

Den älskade filmtrilogin Sagan om Ringen kommer åter igen visas på vita duken på sagabiografen i...

19 november 2023

Ta paus i julstressen.

Stressar du över julklapparna? Tipset från oss är att ge bort en stunds lugn och ro i jul....

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago