Hoppa till innehållet
12 juli 2023

En magisk höst på Saga

Den 28 september får Sagabiografen i Boden besök av Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Besöket kommer dessutom att vara under den större delen av hösten. Hela vägen fram till den 16 november.

Men andra ord kommer vi att visa alla 8 filmer om Harry Potter och hans vänner (och en och annan fiende såklart) under vårt event: En magisk höst på Saga

Vi är många som har vuxit upp med Harry Potter. Några har haft ynnesten att se alla filmer på bio, medan andra har varit för unga eller rentav inte födda. Oavsett om man kommer för att återuppleva filmerna, eller om det är första gången man ser Harry Potter på bio så är vi glada att kunna erbjuda Bodensarna denna satsning. 

I samband med att Warner Bros Entertainment firar 100 år så tillåts biografer att visa en del av de klassiker som Warner Bros distribuerar igen. Däribland alla filmerna om Harry Potter. Då vi är flera så kallade Potterheads som arbetar på Saga så kändes ju ett Harry Potter-maraton som en självklar grej att göra. 

Även om det hade varit maffigt att kunna visa över 19 timmars film i ett svep så fick vi inse att varken personal eller besökare nog mäktar med ett sådant åtagande. Så vi landade i att förlägga vårt maraton under en längre period istället. Därför viger vi 7 veckor till att låta the Wizarding World ta plats i bioschemat.

Warners satsning ger oss möjligheten att sänka biljettpriset för dessa visningar. Ordinarie pris är 130:-. Men för dessa biljetter tar vi endast 100:-. Vi erbjuder också möjligheten att köpa filmpass som ger dig entré till alla 8 filmer för endast 500:-. Med filmpasset garanterar du också att du får din favoritplats i salongen på alla filmer.

 

Läs mer och köp ditt filmpass eller biljetter här.

10 juni 2024

Vi söker dig som vill bära tungt, jobba sent, göra skillnad.

Folkets Hus söker personal! Just nu söker vi dig som är över 18 år och som vill jobba extra vid...

5 juni 2024

Pressmeddelande: Inget semesterstängt på biografen i år. “Ska bli jättekul!”

I år är inte allt som vanligt på biografen i Boden. Det blir inte någon semesterstängning, men...

19 maj 2024

Lägre biljettpris för barn/ungdomar hela sommaren lång.

Soligt? Blä. För första gången på mer än 10 år håller biografen öppet hela sommaren och det firar...

Hjälp oss bli bättre.

Berätta för oss när något inte fungerar och kan anpassas bättre för dig. Genom ditt engagemang växer vi starkare - tillsammans!

Klicka här för att mejla oss

Gå före i biljettkön.

Vårt nyhetsbrev är fullproppat med kommande filmer, andra spännande evenemang och erbjudanden - var först med att boka platser till nästa premiärfilm

Klicka här för att anmäla dig

By Formsmedjan. Powered by Yago